Autor: 021.rs

Novi Sad
03.11.2023.
08:40 > 08:40
U Upravi za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) kažu da se radovi u Ulici vojvode Knićanina odvijaju u skladu s predviđenim rokovima.
  • Ko to ne zna

    04.11.2023 18:37
    Istina je
    Pola godine je ulica zatvorena a radovi traju tek od skoro!!!
  • čiča

    03.11.2023 17:35
    nesposobni
    Evo radovi na onom malom platou ispred Muzeja savremene umetnosti traju već predugo. Trebao je biti gotov za dan oslobođenja grada. Kakav Skadar na Bojani?
  • bice i vatromet

    03.11.2023 12:38
    a skerlicevu spremaju za 23 vek
  • Mara

    03.11.2023 09:54
    Skadar na Bojani!
    Stanari ovih ulica su bukvalno paralisani, a pogotovo kada je u nekoliko navrata zatvaran i deo Mise Dimitrihevica kod novog obdanista (koje bukvalno nema nijedno dodatno parking mesto, a pesacka staza je devastirana. Sa jedne stane V K u delu od Pere Segedinca ka Parkicu, poseceno je skoro svo drvece. Nisu postavljeni stubici za zastitu zelenih povrsina kod Medicinske.Asvalt je kod Vasine zavrsen jos prosle nedelje, ali nije otvoren, verovatno ceka nekog funkcionera. A obzirom da se radi i Dj Magarasevica, taj deo CD i pobocne ulice ka VK su potpuno paralisane. Pogotovo u vreme kada roditelji dolaze po decu.Trebalo je promeniti rezim saobracaja, privremeno smerove i omoguciti skretanja. Ali, zasto bi iko mislio o tome i onako nam je gorivo prakticno dzabe! I da ne bude zasto ne idu peske, kroz VK je nemoguce proci posto i staza uz groblje je puna gradjevinskog materijala. Drugo, fijasko radova na Futoskoj se vidi u cinjenici da sada kada su bili Svi sveti, ljudi nisu imali pesacku stazu kojom da se krecu, jer je ista suzena neopravdano i uz nju je sada premestena dvosmerna biciklisticka staza. A bilo je dovoljno prostora da staza ostane nekadasnje sirine i da bude i biciklisticka i zelena povrsina, ovako ako je guzva rizikujete da vas neko zakaci bajsom.
  • Komšija

    03.11.2023 08:50
    Prolazim tuda bukvalno svaki dan. Ulicu su zatvorili u junu, a kažu da je završetak planiran za 210 dana. Da li je realno da 500 metara ulice rade 7 meseci? Da li možda rade metro duž ulice?
    Realno, bilo je dosta dana kada ništa nije rađeno, jednostavno bez i jedne cigle napretka. Samo u zadnje 2 nedelje, od kada je asfalt postavljen, ništa nije rađeno. Doneli su behaton za pešačke staze, ali nije postavljen. Saobraćaj je paralisan, jer je ulica zatvorena, a sve prilazne ulice nisu u funkciji, jer su zbog toga slepe. Puno vozača se gubi po ceo dan, pokušavajući da pronađe put...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna